Over Ons

Over Ons

De betrouwbare partner voor uw website

Het begon in de zomer van 2018 wanneer een kennis vroeg om een website te maken voor haar onderneming. Met mijn achtergrond als Burgerlijk Ingenieur in de Informatica, ging ik de uitdaging aan en na een paar weken stond onze eerste website online. Naar eigen zeggen zorgde dit voor een boost in haar klantenbestand en al snel ging de bal aan het rollen: JVP Web Solutions was geboren!

Via mond-aan-mond reclame, kwam nadien de vraag van vrienden, kennissen, verenigingen, zelfstandigen, ondernemers… of we voor hen ook een website konden ontwerpen en online brengen. Velen hadden al lang het nut van een website voor hun onderneming ingezien, maar botsten op een te hoge kostprijs of te weinig flexibiliteit bij commerciële platformen. Als bewust kleinschalig gebleven onderneming, hebben we er bij JVP Web Solutions onze missie van gemaakt om deze barrières te doorbreken. Onder het motto “Affordable websolutions for Everyone”, bieden we gepersonaliseerde en vooral betaalbare oplossingen aan, die er even professioneel en betrouwbaar uitzien als bij commerciële platformen, maar dan met veel meer flexibiliteit in design en functionaliteiten.

Gelegen in het pittoreske Gooik, “De parel van het Pajottenland”, zijn we ervan overtuigd dat een grote(re) online aanwezigheid van lokale ondernemingen, met zekerheid bijdraagt tot de uitstraling van de hele regio. Daardoor zijn de meeste van onze klanten in deze regio gevestigd, wat het mogelijk maakt om voor belangrijke mijlpalen face-to-face te zitten. We hechten dan ook veel belang aan de tevredenheid van en het contact met onze klanten. Klanten die wat verder gevestigd zijn, zullen we misschien minder vaak fysiek ontmoeten, maar genieten uiteraard van dezelfde kwaliteitsvolle service.

Sebastien Haverals

Oprichter JVP Web Solutions

Onze realisaties

Geen betere vitrine dan uitgevoerde werken. Een overzicht van onze meest recente realisaties vind je op deze pagina.

Ons portfolio

Elke website is uniek, maar start van een sterke basis. Vind inspiratie voor uw eigen website in ons portfolio.

De voordelen

Een goede, moderne en functionele website heeft tal van voordelen. Ontdek de voordelen en de kosten van een website op deze pagina.