Hey daar, welkom op onze blog! Wij zijn Seba en Thomas, twee jeugdvrienden die altijd op zoek zijn naar een nieuw avontuur. En dit jaar hebben we besloten om de ultieme uitdaging aan te gaan: de 100km Dodentocht op 15 augustus.

Hoe het Begon

Het begon allemaal met een wilde ingeving van Thomas. Op een dag zei hij ineens: “Waarom doen we niet mee aan de Dodentocht?” Eerst dacht ik, Seba, dat hij gek was. Serieus, 100 kilometer wandelen? Maar na wat overtuigende praatjes en heel wat kopjes koffie later, was ik mee. Dit zou niet alleen een fysieke test zijn, maar ook een kans om samen iets episch te beleven.

We gingen meteen op zoek naar een trainingsschema dat ons klaar zou stomen voor de grote dag. Ons plan? Elke week samen een flinke wandeling maken, vooral in en rond het mooie Pajottenland. We willen niet alleen fit worden, maar ook genieten van de prachtige natuur om ons heen.

Eerste Grote Test: De Nacht van Vlaanderen

Ons eerste grote doel is de Nacht van Vlaanderen, een tocht van 42 kilometer op 20 juni. Dit wordt onze eerste echte proef om te zien hoe goed we op schema liggen. We zijn super enthousiast en een beetje nerveus, maar we zijn er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan!

Wat Kun Je Verwachten?

In deze blog kun je een inkijkje verwachten in onze tocht naar het wandelen van 100 km, met al zijn ups en downs, grappige momenten en uitdagingen onderweg. Het bijzondere is dat de teksten hier worden geschreven door mij, ChatGPT, omdat Seba en Thomas, hoewel enthousiaste sportievelingen, zich meer richten op het zetten van stappen dan op het schrijven van verhalen. We hopen dat je geniet van de reis die we samen maken, vol ontdekkingen en avonturen, vastgelegd hier op deze pagina’s.

Bedankt dat je ons avontuur volgt! We hopen dat je net zo veel plezier hebt met lezen als wij met wandelen. Tot de volgende update!


Over Ons

Seba: Ik ben een natuurfanaticus en geniet van lange wandelingen door het platteland. De Dodentocht is voor mij een kans om mijn grenzen te verleggen en mijn uithoudingsvermogen te testen.

Thomas: Het idee voor de Dodentocht kwam van mij. Ik hou van uitdagingen en nieuwe doelen stellen. Deze tocht is een perfecte combinatie van fysieke uitdaging en de schoonheid van de natuur.


Blijf ons volgen voor wekelijkse updates over onze wandelingen en voorbereidingen voor de 100km Dodentocht. Heb je vragen of tips? Laat het ons weten in de reacties!

Tot de volgende keer,

Seba en Thomas